Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1404
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоколов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБогомолов, Олексій Васильович-
dc.contributor.authorДомніч, Микола Іванович-
dc.date.accessioned2022-06-21T12:15:41Z-
dc.date.available2022-06-21T12:15:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТоколов Ю. І., Гурський П. В., Богомолов О. В., Домніч М. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 197-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1404-
dc.description.abstractУ ході експериментальних досліджень обдирного процесу подрібнення зерна пшениці на експериментальній установці визначено залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів і кількості точок контакту зернового матеріалу з подрібнювальними вальцями.uk_UA
dc.description.abstractDuring the experimental studies of roughing the milling process of wheat grain on the experimental installation the dependencies of flour extraction rate on the speed of working bodies and the number of contact points with the grain of the material grinding rollers are determined. It is determined that the increase of rotation frequency of working organs in the process of flour extraction goes down with the size of particles of 125…129 mkm on 3,3…5,3% , and the exit of flour with the particles of 130…135 mkm does not depend on rotation frequency of working organs. Maximal exit of flour 26,2 ± 2% is observed from the work of three pairs of working organs.-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectподрібненняuk_UA
dc.subjectчастинкаuk_UA
dc.subjectвальціuk_UA
dc.subjectмукаuk_UA
dc.subjectизмельчениеuk_UA
dc.subjectчастицаuk_UA
dc.subjectвальцыuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.subjectgrowinguk_UA
dc.subjectparticlesuk_UA
dc.subjectshallow rollersuk_UA
dc.titleДослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуляuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the dependence of flour extraction on frequency of working organs rotation in grinding down module-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (21)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2015_1_23.pdf280.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.