Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14036
Название: Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовців
Авторы: Дзюба, О.С.
Научный руководитель: Погарська, В.В.
Погарський, О.С.
Ключевые слова: овочеві суміші;швидковідновлювані овочеві суміш;технологія швидковідновлюваних овочевих сумішей;військовослужбовці
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Дзюба О. С. Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовців / наук. керівники В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 70.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14036
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor70_2022.pdf154.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.