Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorПогарський, О.С.-
dc.contributor.authorДзюба, О.С.-
dc.date.accessioned2022-11-17T10:14:10Z-
dc.date.available2022-11-17T10:14:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДзюба О. С. Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовців / наук. керівники В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14036-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectовочеві сумішіuk_UA
dc.subjectшвидковідновлювані овочеві сумішuk_UA
dc.subjectтехнологія швидковідновлюваних овочевих сумішейuk_UA
dc.subjectвійськовослужбовціuk_UA
dc.titleРозробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовцівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor70_2022.pdf154.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.