Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Назва: | Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Дроменко, Олена Борисівна Гринченко, Ольга Олексіївна |
Дата публікації: | 10-жов-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93826, МПК A23D 7/02 (2006.01), A23J 3/04 (2006.01), A23L 1/05 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, О. О. Гринченко. № u 2014 06629. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с. |
Серія/номер: | 11;93826 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів включає використання тваринного білка, води та рослинної олії. При цьому як тваринний білок використовують Gelexcel A-95, попередньо змішаний у сухому вигляді з ксантановою камеддю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
93826.pdf | 161.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.