Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Назва: Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Дата публікації: 10-жов-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93826, МПК A23D 7/02 (2006.01), A23J 3/04 (2006.01), A23L 1/05 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, О. О. Гринченко. № u 2014 06629. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с.
Серія/номер: 11;93826
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів включає використання тваринного білка, води та рослинної олії. При цьому як тваринний білок використовують Gelexcel A-95, попередньо змішаний у сухому вигляді з ксантановою камеддю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
93826.pdf161.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.