Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:52:46Z-
dc.date.available2022-11-17T09:52:46Z-
dc.date.issued2014-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93826, МПК A23D 7/02 (2006.01), A23J 3/04 (2006.01), A23L 1/05 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, О. О. Гринченко. № u 2014 06629. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030-
dc.description.abstractСпосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів включає використання тваринного білка, води та рослинної олії. При цьому як тваринний білок використовують Gelexcel A-95, попередньо змішаний у сухому вигляді з ксантановою камеддю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;93826-
dc.titleСпосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
93826.pdf161.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.