Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Title: Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Issue Date: 10-Oct-2014
Citation: Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93826, МПК A23D 7/02 (2006.01), A23J 3/04 (2006.01), A23L 1/05 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, О. О. Гринченко. № u 2014 06629. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с.
Series/Report no.: 11;93826
Abstract: Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів включає використання тваринного білка, води та рослинної олії. При цьому як тваринний білок використовують Gelexcel A-95, попередньо змішаний у сухому вигляді з ксантановою камеддю.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
93826.pdf161.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.