Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022
Назва: Спосіб виробництва редьки маринованої
Автори: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Дата публікації: 10-вер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва редьки маринованої. Патент України на корисну модель № 92909, МПК A23L 1/221 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03388. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с.
Серія/номер: 11;92909
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва маринованої редьки включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, що містить воду, цукор пісок, сіль, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому як овочеву сировину використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота, як пряно-ароматична сировина використовується корінь імбиру, кріп свіжий, петрушка свіжа, перець духмяний, гвоздика ціла.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92909.pdf148.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.