Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022
Название: | Спосіб виробництва редьки маринованої |
Авторы: | Селютіна, Галина Анатоліївна Виродова, Оксана Володимирівна Іванніков, Павло Васильович |
Дата публикации: | 10-сен-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва редьки маринованої. Патент України на корисну модель № 92909, МПК A23L 1/221 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03388. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с. |
Серия/номер: | 11;92909 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва маринованої редьки включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, що містить воду, цукор пісок, сіль, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому як овочеву сировину використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота, як пряно-ароматична сировина використовується корінь імбиру, кріп свіжий, петрушка свіжа, перець духмяний, гвоздика ціла. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
92909.pdf | 148.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.