Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorВиродова, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:30:21Z-
dc.date.available2022-11-17T09:30:21Z-
dc.date.issued2014-09-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва редьки маринованої. Патент України на корисну модель № 92909, МПК A23L 1/221 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03388. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022-
dc.description.abstractСпосіб виробництва маринованої редьки включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, що містить воду, цукор пісок, сіль, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому як овочеву сировину використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота, як пряно-ароматична сировина використовується корінь імбиру, кріп свіжий, петрушка свіжа, перець духмяний, гвоздика ціла.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;92909-
dc.titleСпосіб виробництва редьки маринованоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92909.pdf148.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.