Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022
Title: Спосіб виробництва редьки маринованої
Authors: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Issue Date: 10-Sep-2014
Citation: Спосіб виробництва редьки маринованої. Патент України на корисну модель № 92909, МПК A23L 1/221 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03388. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с.
Series/Report no.: 11;92909
Abstract: Спосіб виробництва маринованої редьки включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, що містить воду, цукор пісок, сіль, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому як овочеву сировину використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота, як пряно-ароматична сировина використовується корінь імбиру, кріп свіжий, петрушка свіжа, перець духмяний, гвоздика ціла.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14022
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92909.pdf148.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.