Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Назва: Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Автори: Горальчук, Андрій Богданович
Котляр, Олег Володимирович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Дата публікації: 26-сер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на корисну модель № 92706, МПК (2014.01), A23C 23/00, A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № u 2014 03925. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 7 с.
Серія/номер: 11;92706
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач. Крім цього, суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент : порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92706.pdf184.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.