Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Title: Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Authors: Горальчук, Андрій Богданович
Котляр, Олег Володимирович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Issue Date: 26-Aug-2014
Citation: Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на корисну модель № 92706, МПК (2014.01), A23C 23/00, A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № u 2014 03925. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 7 с.
Series/Report no.: 11;92706
Abstract: Спосіб одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач. Крім цього, суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент : порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92706.pdf184.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.