Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Title: | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції |
Authors: | Горальчук, Андрій Богданович Котляр, Олег Володимирович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Issue Date: | 26-Aug-2014 |
Citation: | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на корисну модель № 92706, МПК (2014.01), A23C 23/00, A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № u 2014 03925. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 7 с. |
Series/Report no.: | 11;92706 |
Abstract: | Спосіб одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач. Крім цього, суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент : порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.