Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:12:52Z-
dc.date.available2022-11-17T09:12:52Z-
dc.date.issued2014-08-26-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на корисну модель № 92706, МПК (2014.01), A23C 23/00, A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № u 2014 03925. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017-
dc.description.abstractСпосіб одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач. Крім цього, суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент : порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;92706-
dc.titleСпосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
92706.pdf184.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.