Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T09:12:52Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T09:12:52Z | - |
dc.date.issued | 2014-08-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на корисну модель № 92706, МПК (2014.01), A23C 23/00, A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № u 2014 03925. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14017 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач. Крім цього, суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент : порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;92706 | - |
dc.title | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
92706.pdf | 184.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.