Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14016
Назва: | Проблемні питання обліку доходів і витрат підприємств громадського харчування |
Інші назви: | Problematic issues of accounting of incomes and expenses of catering establishments |
Автори: | Матус, В. Д. |
Науковий керівник : | Кравченко, О. В. |
Ключові слова: | підприємства громадського харчування;витрати;доходи;торгівельний метод;виробничий метод;виробництво;catering;expenses;income;trading method;production method;production |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Матус В. Д. Проблемні питання обліку доходів і витрат підприємств громадського харчування. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 87-90. |
Серія/номер: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто проблемні питання організації обліку доходів і витрат основної діяльності
підприємств громадського харчування. Проаналізовано основні аспекти і відмінності виробничого та
торгівельного методів обліку витрат виробництва, зроблені відповідні висновки. Визначено основні складові, що впливають на розкриття інформації в обліковій політиці підприємств громадського харчування. The article deals with the problematic issues of organization of accounting of income and expenses of the main activity of catering enterprises. The main aspects and differences of production and trading methods of accounting of production costs are analyzed, and the relevant conclusions are drawn. The main components that influence the disclosureof information in the accounting policy of catering companies are identified. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14016 |
ISBN: | 978-617-7602-78-0 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2019-87-90.pdf | 895.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.