Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14016
Title: | Проблемні питання обліку доходів і витрат підприємств громадського харчування |
Other Titles: | Problematic issues of accounting of incomes and expenses of catering establishments |
Authors: | Матус, В. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кравченко, О. В. |
Keywords: | підприємства громадського харчування;витрати;доходи;торгівельний метод;виробничий метод;виробництво;catering;expenses;income;trading method;production method;production |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Матус В. Д. Проблемні питання обліку доходів і витрат підприємств громадського харчування. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 87-90. |
Series/Report no.: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 |
Abstract: | У статті розглянуто проблемні питання організації обліку доходів і витрат основної діяльності
підприємств громадського харчування. Проаналізовано основні аспекти і відмінності виробничого та
торгівельного методів обліку витрат виробництва, зроблені відповідні висновки. Визначено основні складові, що впливають на розкриття інформації в обліковій політиці підприємств громадського харчування. The article deals with the problematic issues of organization of accounting of income and expenses of the main activity of catering enterprises. The main aspects and differences of production and trading methods of accounting of production costs are analyzed, and the relevant conclusions are drawn. The main components that influence the disclosureof information in the accounting policy of catering companies are identified. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14016 |
ISBN: | 978-617-7602-78-0 |
Appears in Collections: | Випуск 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2019-87-90.pdf | 895.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.