Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКравченко, О. В.-
dc.contributor.authorМатус, В. Д.-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:09:18Z-
dc.date.available2022-11-17T09:09:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМатус В. Д. Проблемні питання обліку доходів і витрат підприємств громадського харчування. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 87-90.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7602-78-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14016-
dc.description.abstractУ статті розглянуто проблемні питання організації обліку доходів і витрат основної діяльності підприємств громадського харчування. Проаналізовано основні аспекти і відмінності виробничого та торгівельного методів обліку витрат виробництва, зроблені відповідні висновки. Визначено основні складові, що впливають на розкриття інформації в обліковій політиці підприємств громадського харчування.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the problematic issues of organization of accounting of income and expenses of the main activity of catering enterprises. The main aspects and differences of production and trading methods of accounting of production costs are analyzed, and the relevant conclusions are drawn. The main components that influence the disclosureof information in the accounting policy of catering companies are identified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник студентського наукового товариства;Вип. 2-
dc.subjectпідприємства громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectдоходиuk_UA
dc.subjectторгівельний методuk_UA
dc.subjectвиробничий методuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectexpensesuk_UA
dc.subjectincomeuk_UA
dc.subjecttrading methoduk_UA
dc.subjectproduction methoduk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.titleПроблемні питання обліку доходів і витрат підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeProblematic issues of accounting of incomes and expenses of catering establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник СНТ_випуск 2_2019-87-90.pdf895.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.