Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Название: Спосіб виробництва ферментованої редьки
Авторы: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Дата публикации: 26-авг-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва ферментованої редьки. Патент України на корисну модель № 92657, МПК A23L 1/23 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03391. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с.
Серия/номер: 11;92657
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва ферментованої редьки, що включає очищення, мийку, подрібнення, змішування з сіллю й водою та ферментування, причому як смакоароматична добавка використовується часник свіжий, стручковий гіркий перець, корінь імбиру, корінь хрону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
92657.pdf147.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.