Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Title: | Спосіб виробництва ферментованої редьки |
Authors: | Селютіна, Галина Анатоліївна Виродова, Оксана Володимирівна Іванніков, Павло Васильович |
Issue Date: | 26-Aug-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва ферментованої редьки. Патент України на корисну модель № 92657, МПК A23L 1/23 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03391. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;92657 |
Abstract: | Спосіб виробництва ферментованої редьки, що включає очищення, мийку, подрібнення, змішування з сіллю й водою та ферментування, причому як смакоароматична добавка використовується часник свіжий, стручковий гіркий перець, корінь імбиру, корінь хрону. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.