Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorВиродова, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-17T08:59:30Z-
dc.date.available2022-11-17T08:59:30Z-
dc.date.issued2014-08-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва ферментованої редьки. Патент України на корисну модель № 92657, МПК A23L 1/23 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03391. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013-
dc.description.abstractСпосіб виробництва ферментованої редьки, що включає очищення, мийку, подрібнення, змішування з сіллю й водою та ферментування, причому як смакоароматична добавка використовується часник свіжий, стручковий гіркий перець, корінь імбиру, корінь хрону.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;92657-
dc.titleСпосіб виробництва ферментованої редькиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92657.pdf147.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.