Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Виродова, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T08:59:30Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T08:59:30Z | - |
dc.date.issued | 2014-08-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва ферментованої редьки. Патент України на корисну модель № 92657, МПК A23L 1/23 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03391. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва ферментованої редьки, що включає очищення, мийку, подрібнення, змішування з сіллю й водою та ферментування, причому як смакоароматична добавка використовується часник свіжий, стручковий гіркий перець, корінь імбиру, корінь хрону. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;92657 | - |
dc.title | Спосіб виробництва ферментованої редьки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.