Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Title: Спосіб виробництва ферментованої редьки
Authors: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Issue Date: 26-Aug-2014
Citation: Спосіб виробництва ферментованої редьки. Патент України на корисну модель № 92657, МПК A23L 1/23 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03391. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с.
Series/Report no.: 11;92657
Abstract: Спосіб виробництва ферментованої редьки, що включає очищення, мийку, подрібнення, змішування з сіллю й водою та ферментування, причому як смакоароматична добавка використовується часник свіжий, стручковий гіркий перець, корінь імбиру, корінь хрону.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14013
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92657.pdf147.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.