Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1398
Название: Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення
Другие названия: Development of resource saving method of cleaning garlic and promising ways of developing its hardware design
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Мельник, Костянтин Григорович
Ключевые слова: ресурсозбереження;процес очищення;часник;підсушування;коливальний рух;ресурсосбережение;процесс очистки;чеснок;подсушивание;колебательное движение;resource saving;the process of cleaning;garlic;drying;oscillatory motion
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Афукова Н. О., Мельник К. Г. Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип.1(21). C. 180-188.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз наукової літератури з дослідження способів та процесів очищення часнику, висвітлено проблемні питання, що виникають під час обробки часнику. Запропоновано процесні та конструктивні рішення реалізації питання механізації ресурсозберігаючого способу очищення часнику.
A literature study of the methods and processes of garlic cleaning is carried out. The problems that arise in the processing of garlic cleaning are highlighted. Process design and constructive decisions of implementing the matter of resource saving mechanization of garlic cleaning are suggested. The authors of the research directions are indicated perspective drying processes garlic mode pretreatment, separation of garlic into pieces, separating the husk of garlic and its future planned removal from the oven. The main advantages of using the device. The design of the installation for the implementation of the innovation, combined method of peeling garlic, which presupposes complete mechanization of the peeling process and minimize manual labor is presented. The basic working bodies of plants and materials for manufacturing suggested. The main advantages of using the device and determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1398
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (21)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2015_1_21.pdf343.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.