Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1396
Название: До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання
Другие названия: To the calculation of energetic luminosity of food products at IR-heating
Авторы: Захаренко, Віталій Олександрович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Ключевые слова: енергетична освітленість;ІЧ-випром інювач;плоска поверхня;«точковий» та «лінійний» випромінювачі;ІЧ-нагрівання;опромінювана поверхня;энергетическая освещенность;ИК-излучатель;плоская поверхность;«точечный» и «линейный» излучатели;ИК-нагревание;облучаемая поверхность;luminosity power;IR-emitter;flat surface;«point» and «linear» emitter;IR-heating;exposed to the surface radiation
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Захаренко В. О., Сорокіна С. В. До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 172-180.
Краткий осмотр (реферат): Визначено методи розрахунку енергетичної освітленості, створюваної на плоскому об’єкті ІЧ-випромінювачем різної геометричної форми: плоска поверхня - «точковий» і «лінійний» випромінювачі, циліндрична поверхня - «точковий» і «лінійний» випромінювачі. Розглянуто різні варіанти поверхні (циліндрична або плоска), що освітлюються нагрівачами різних конструкцій (точковим або циліндричним ). Отримані формули можуть бути використані для розрахунку теплових ІЧ-нагрівачів у харчовій технології.
Rational choice of IR-emitter for thermal processes in food technology related to integral and spectral descriptions of a product, temperature regime of the process, by means of heating equipment and by other properties of the product and, in addition, with the description of the emitter, which, is usually unknown. During the vehicles construction with the use of IR-heating it is necessary to make preliminary calculations which allow determine its geometry, productivity, power source, etc. It is also necessary to be able to determine luminosity of food products, which is created by IR-heating of different construction. In work the methods of calculating power luminosity are created for the flat object of IR-radiator of different geometrical form: flat surface  «point» and «linear» emitter, and cylindrical surface - «point» and «linear» emitter. In the work the authors considered different variants of surfaces (cylindrical or flat) which lighted the heaters of different construction (point or cylindrical). The obtained formulas can be used for the calculation of thermal IR-heaters in food technology
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1396
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (21)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2015_1_20.pdf446.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.