Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948
Title: | Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель |
Authors: | Шубіна, Є.А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пасічний, В.М. |
Keywords: | ефективна в’язкість;продукти;переробка;насіння конопель |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Шубіна Є. А. Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель / наук. керівник В. М. Пасічний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shubina_stor64_2022.pdf | 168.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.