Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948
Title: Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель
Authors: Шубіна, Є.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Пасічний, В.М.
Keywords: ефективна в’язкість;продукти;переробка;насіння конопель
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Шубіна Є. А. Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель / наук. керівник В. М. Пасічний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shubina_stor64_2022.pdf168.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.