Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948
Назва: Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель
Автори: Шубіна, Є.А.
Науковий керівник : Пасічний, В.М.
Ключові слова: ефективна в’язкість;продукти;переробка;насіння конопель
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Шубіна Є. А. Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель / наук. керівник В. М. Пасічний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shubina_stor64_2022.pdf168.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.