Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПасічний, В.М.-
dc.contributor.authorШубіна, Є.А.-
dc.date.accessioned2022-11-16T17:17:56Z-
dc.date.available2022-11-16T17:17:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШубіна Є. А. Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель / наук. керівник В. М. Пасічний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13948-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectефективна в’язкістьuk_UA
dc.subjectпродуктиuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectнасіння конопельuk_UA
dc.titleВивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопельuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shubina_stor64_2022.pdf168.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.