Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13879
Назва: Спосіб виробництва емульсійного соусу
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Колесниченко, Тетяна Олександрівна
Вілков, Сергій Михайлович
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Губорева, Діана Володимирівна
Дата публікації: 26-тра-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва емульсійного соусу. Патент України на корисну модель № 90266, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Т. О. Колесниченко, С. М. Вілков, Т. А. Лазарєва, Д. В. Губорева. № u 2013 08936. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 6 с.
Серія/номер: 11;90266
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва емульсійного соусу включає попередню підготовку рецептурних компонентів, одержання емульгуючої основи змішуванням рецептурних кількостей води, попередньо запареного гірчичного порошку, емульгатора, водного розчину цукру білого, кухонної солі, двовуглекислого натрію, молочно-білкового концентрату зі сколотин, емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. На стадії одержання емульгуючої основи як стабілізатор та білковий збагачувач використовують свіжовиготовлений молочно-білковий концентрат зі сколотин з вологістю 70-72 %, як вуглеводний та білковий збагачувач використовують клітковину насіння гарбуза, гідратовану при температурі 95-97 °C протягом 15- 20 хвилин. Перемішування емульгуючої основи проводять протягом 20-25 хвилин, а гомогенізацію здійснюють під тиском 0,8-1,0 МПа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13879
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90266.pdf173.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.