Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13879
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЮдіна, Тетяна Іллівна-
dc.contributor.authorКолесниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorВілков, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorГуборева, Діана Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-16T13:46:05Z-
dc.date.available2022-11-16T13:46:05Z-
dc.date.issued2014-05-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва емульсійного соусу. Патент України на корисну модель № 90266, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Т. О. Колесниченко, С. М. Вілков, Т. А. Лазарєва, Д. В. Губорева. № u 2013 08936. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13879-
dc.description.abstractСпосіб виробництва емульсійного соусу включає попередню підготовку рецептурних компонентів, одержання емульгуючої основи змішуванням рецептурних кількостей води, попередньо запареного гірчичного порошку, емульгатора, водного розчину цукру білого, кухонної солі, двовуглекислого натрію, молочно-білкового концентрату зі сколотин, емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. На стадії одержання емульгуючої основи як стабілізатор та білковий збагачувач використовують свіжовиготовлений молочно-білковий концентрат зі сколотин з вологістю 70-72 %, як вуглеводний та білковий збагачувач використовують клітковину насіння гарбуза, гідратовану при температурі 95-97 °C протягом 15- 20 хвилин. Перемішування емульгуючої основи проводять протягом 20-25 хвилин, а гомогенізацію здійснюють під тиском 0,8-1,0 МПа.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90266-
dc.titleСпосіб виробництва емульсійного соусуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
90266.pdf173.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.