Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Назва: Спосіб виробництва зернового хліба
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Запаренко, Ганна Володимирівна
Голік, Олег Вікторович
Діденко, Світлана Юріївна
Гейко, Тетяна Сергіївна
Дата публікації: 25-кві-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 89687, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Голік, С. Ю. Діденко, Т. С. Гейко. № u 2013 14386. Заявл. 09.12.2013. Опубл. 25.04.2014, Бюл.№ 8. 4 с.
Серія/номер: 11;89687
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва зернового хліба включає замочування підготовленої зернової сировини у воді, подрібнення набряклої зернової маси, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання. Як зернову сировину використовують зерно полби сорту Голіковська, яке замочують у воді з температурою 18…50 °C протягом 4…20 год., після чого зерно промивають проточною водою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
89687.pdf153.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.