Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Назва: | Спосіб виробництва зернового хліба |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Олійник, Світлана Георгіївна Запаренко, Ганна Володимирівна Голік, Олег Вікторович Діденко, Світлана Юріївна Гейко, Тетяна Сергіївна |
Дата публікації: | 25-кві-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 89687, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Голік, С. Ю. Діденко, Т. С. Гейко. № u 2013 14386. Заявл. 09.12.2013. Опубл. 25.04.2014, Бюл.№ 8. 4 с. |
Серія/номер: | 11;89687 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва зернового хліба включає замочування підготовленої зернової сировини у воді, подрібнення набряклої зернової маси, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання. Як зернову сировину використовують зерно полби сорту Голіковська, яке замочують у воді з температурою 18…50 °C протягом 4…20 год., після чого зерно промивають проточною водою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
89687.pdf | 153.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.