Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Title: Спосіб виробництва зернового хліба
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Запаренко, Ганна Володимирівна
Голік, Олег Вікторович
Діденко, Світлана Юріївна
Гейко, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 25-Apr-2014
Citation: Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 89687, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Голік, С. Ю. Діденко, Т. С. Гейко. № u 2013 14386. Заявл. 09.12.2013. Опубл. 25.04.2014, Бюл.№ 8. 4 с.
Series/Report no.: 11;89687
Abstract: Спосіб виробництва зернового хліба включає замочування підготовленої зернової сировини у воді, подрібнення набряклої зернової маси, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання. Як зернову сировину використовують зерно полби сорту Голіковська, яке замочують у воді з температурою 18…50 °C протягом 4…20 год., після чого зерно промивають проточною водою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
89687.pdf153.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.