Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorГолік, Олег Вікторович-
dc.contributor.authorДіденко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorГейко, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T12:11:36Z-
dc.date.available2022-11-16T12:11:36Z-
dc.date.issued2014-04-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 89687, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Голік, С. Ю. Діденко, Т. С. Гейко. № u 2013 14386. Заявл. 09.12.2013. Опубл. 25.04.2014, Бюл.№ 8. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860-
dc.description.abstractСпосіб виробництва зернового хліба включає замочування підготовленої зернової сировини у воді, подрібнення набряклої зернової маси, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання. Як зернову сировину використовують зерно полби сорту Голіковська, яке замочують у воді з температурою 18…50 °C протягом 4…20 год., після чого зерно промивають проточною водою.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;89687-
dc.titleСпосіб виробництва зернового хлібаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
89687.pdf153.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.