Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828
Title: | Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках |
Authors: | Гончаренко, В.М. Іванісенко, І.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Большакова, В.А. |
Keywords: | м’ясна продукція;якість;безпечність;конкурентоспроможність;європейські ринки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Гончаренко В. М., Іванісенко І. О. Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 52. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_goncharenko_ivanisenko_stor52_2022.pdf | 154.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.