Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828
Title: Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках
Authors: Гончаренко, В.М.
Іванісенко, І.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В.А.
Keywords: м’ясна продукція;якість;безпечність;конкурентоспроможність;європейські ринки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Гончаренко В. М., Іванісенко І. О. Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.