Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Большакова, В.А. | - |
dc.contributor.author | Гончаренко, В.М. | - |
dc.contributor.author | Іванісенко, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T10:34:41Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T10:34:41Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гончаренко В. М., Іванісенко І. О. Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 52. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | м’ясна продукція | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | європейські ринки | uk_UA |
dc.title | Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_goncharenko_ivanisenko_stor52_2022.pdf | 154.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.