Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13820
Title: | Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду |
Authors: | Хабенко, У.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Головко, Т.М. |
Keywords: | реологічні характеристики;м'ясні посічені напівфабрикати;біоорганічні сполуки;йод;біоорганічні сполуки йоду |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Хабенко У. В. Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 51. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13820 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_habenko_stor51_2022.pdf | 188.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.