Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13820
Назва: Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду
Автори: Хабенко, У.В.
Науковий керівник : Головко, Т.М.
Ключові слова: реологічні характеристики;м'ясні посічені напівфабрикати;біоорганічні сполуки;йод;біоорганічні сполуки йоду
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Хабенко У. В. Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 51.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13820
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_habenko_stor51_2022.pdf188.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.