Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13816
Название: Способ переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів
Авторы: Максименко, Георгій Іванович
Черевко, Олександр Іванович
Дата публикации: 25-фев-2014
Библиографическое описание: Способ переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів. Патент України на корисну модель № 87863, МПК A23J 3/16 (2006.01). Г. І. Максименко, О. І. Черевко. № u 2013 09518. Заявл. 29.07.2013. Опубл. 25.02.2014, Бюл.№ 4. 4 с.
Серия/номер: 11;87863
Краткий осмотр (реферат): Спосіб переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів включає додавання води і жиру до подрібненого продукту. Для підвищення доступності білків для організму на одну вагову частину бобів або їх шротів додають 0,5 вагових частин води, 0,5 вагових частин рослинної олії, отриману суміш подрібнюють і підігрівають до 70 ºС.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13816
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
87863.pdf141.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.