Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксименко, Георгій Іванович-
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2022-11-16T10:15:09Z-
dc.date.available2022-11-16T10:15:09Z-
dc.date.issued2014-02-25-
dc.identifier.citationСпособ переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів. Патент України на корисну модель № 87863, МПК A23J 3/16 (2006.01). Г. І. Максименко, О. І. Черевко. № u 2013 09518. Заявл. 29.07.2013. Опубл. 25.02.2014, Бюл.№ 4. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13816-
dc.description.abstractСпосіб переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів включає додавання води і жиру до подрібненого продукту. Для підвищення доступності білків для організму на одну вагову частину бобів або їх шротів додають 0,5 вагових частин води, 0,5 вагових частин рослинної олії, отриману суміш подрібнюють і підігрівають до 70 ºС.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;87863-
dc.titleСпособ переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87863.pdf141.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.