Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13816
Title: Способ переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів
Authors: Максименко, Георгій Іванович
Черевко, Олександр Іванович
Issue Date: 25-Feb-2014
Citation: Способ переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів. Патент України на корисну модель № 87863, МПК A23J 3/16 (2006.01). Г. І. Максименко, О. І. Черевко. № u 2013 09518. Заявл. 29.07.2013. Опубл. 25.02.2014, Бюл.№ 4. 4 с.
Series/Report no.: 11;87863
Abstract: Спосіб переробки бобів сої, квасолі, гороху і їх шротів включає додавання води і жиру до подрібненого продукту. Для підвищення доступності білків для організму на одну вагову частину бобів або їх шротів додають 0,5 вагових частин води, 0,5 вагових частин рослинної олії, отриману суміш подрібнюють і підігрівають до 70 ºС.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13816
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87863.pdf141.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.