Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13797
Title: | Технологія медово-житньої закваски |
Authors: | Кравченко, М.Ф. Романовська, О.Л. |
Keywords: | медово-житня закваска;технологія медово-житньої закваски |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Кравченко М. Ф., Романовська О. Л. Технологія медово-житньої закваски. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 46. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13797 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kravchenko_romanovska_stor46_2022.pdf | 153.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.