Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13797
Title: Технологія медово-житньої закваски
Authors: Кравченко, М.Ф.
Романовська, О.Л.
Keywords: медово-житня закваска;технологія медово-житньої закваски
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Кравченко М. Ф., Романовська О. Л. Технологія медово-житньої закваски. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13797
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.