Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М.Ф.-
dc.contributor.authorРомановська, О.Л.-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:27:36Z-
dc.date.available2022-11-16T09:27:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Романовська О. Л. Технологія медово-житньої закваски. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 46.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13797-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectмедово-житня закваскаuk_UA
dc.subjectтехнологія медово-житньої закваскиuk_UA
dc.titleТехнологія медово-житньої закваскиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.