Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13780
Title: | Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировини |
Authors: | Сівохіна, Д.Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Варибрус, В.П. Туз, Н.В. |
Keywords: | хлібні палички;рецептура хлібних паличок;нетрадиційна сировина |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Сівохіна Д. Д. Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировини / наук. керівники : В. П. Варибрус, Н. В. Туз. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 44. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13780 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sivohina_stor44_2022.pdf | 153.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.