Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13770
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурский, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публікації: 25-жов-2013
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84435, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, , В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03529. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;84435
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13770
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84435.pdf158.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.