Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13770
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурский, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публикации: 25-окт-2013
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84435, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, , В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03529. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серия/номер: 11;84435
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13770
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
84435.pdf158.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.