Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13770
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурский, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84435, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, , В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03529. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84435
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13770
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84435.pdf158.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.