Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734
Название: Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба
Авторы: Мороз, В.О.
Научный руководитель: Пусікова, О.А.
Ключевые слова: борошно;нутове борошно;хліб
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Мороз В. О. Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба / наук. керівник О.А. Пусікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 42.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor42_2022.pdf153.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.