Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПусікова, О.А.-
dc.contributor.authorМороз, В.О.-
dc.date.accessioned2022-11-15T12:44:01Z-
dc.date.available2022-11-15T12:44:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМороз В. О. Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба / наук. керівник О.А. Пусікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 42.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectнутове борошноuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.titleПерспектива використання нутового борошна для приготування хлібаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor42_2022.pdf153.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.