Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Пусікова, О.А. | - |
dc.contributor.author | Мороз, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T12:44:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T12:44:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Мороз В. О. Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба / наук. керівник О.А. Пусікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 42. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13734 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | нутове борошно | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.title | Перспектива використання нутового борошна для приготування хліба | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor42_2022.pdf | 153.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.