Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725
Назва: Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою
Автори: Макаренко, Д.А.
Науковий керівник : Новік, Г.В.
Ключові слова: заморожені напівфабрикати;технологія заморожених напівфабрикатів;дріжджове тісто з начинкою;заморожені напівфабрикати із дріжджового тіста з начинкою
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Макаренко Д. А. Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою / наук. керівник Г. В. Новік. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_makarenko_stor41_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.