Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНовік, Г.В.-
dc.contributor.authorМакаренко, Д.А.-
dc.date.accessioned2022-11-15T12:30:47Z-
dc.date.available2022-11-15T12:30:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМакаренко Д. А. Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою / наук. керівник Г. В. Новік. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 41.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтехнологія заморожених напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectдріжджове тісто з начинкоюuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикати із дріжджового тіста з начинкоюuk_UA
dc.titleРозробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкоюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_makarenko_stor41_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.