Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13714
Назва: Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату
Автори: Фроленко, Є.Б.
Науковий керівник : Гавриш, Т.В.
Галясний, І.В.
Ключові слова: бузина чорна;бісквітні напівфабрикати;технології виготовлення бісквітного напівфабрикату
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Фроленко Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату / наук. керівники Т. В. Гавриш, І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_frolenko_stor39_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.