Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13714
Название: Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату
Авторы: Фроленко, Є.Б.
Научный руководитель: Гавриш, Т.В.
Галясний, І.В.
Ключевые слова: бузина чорна;бісквітні напівфабрикати;технології виготовлення бісквітного напівфабрикату
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Фроленко Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату / наук. керівники Т. В. Гавриш, І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 39.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_frolenko_stor39_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.