Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13714
Название: | Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату |
Авторы: | Фроленко, Є.Б. |
Научный руководитель: | Гавриш, Т.В. Галясний, І.В. |
Ключевые слова: | бузина чорна;бісквітні напівфабрикати;технології виготовлення бісквітного напівфабрикату |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Фроленко Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату / наук. керівники Т. В. Гавриш, І. В. Галясний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 39. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13714 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_frolenko_stor39_2022.pdf | 153.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.