Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13668
Назва: Товарознавство продуктів функціонального призначення
Автори: Летута, Тетяна Миколаївна
Черевична, Наталія Іванівна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Ключові слова: харчові продукти функціонального призначення;асортимент продуктів;нормативно-технічні документи;товарознавство харчових продуктів;умови збереження;транспортування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Летута Т. М., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Товарознавство продуктів функціонального призначення: опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 73 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни передбачає отримання студентами необхідних теоретичних знань та методології товарознавця-комерсанта, товарознавця та експерта в митній справі та експертизі товарів та послуг. З цією метою опорний конспект лекцій допомогає в оволодінні майбутніх спец. необхідних знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13668
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Tovaroznavstvo_produktiv_12.pdf638.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.